skip to Main Content
+36-20 429 9080 judit@elsolepesek.com 2800 Tatabánya, Aradi vértanúk tere 2. Fsz.

Napsugárkák terápiás hét

 

 

 

 

 

Nyár van. Madárdal, lüktető tücsökciripelés. Körbevesz a meleg, a nyugalom. Felidézed a gyerekkorodból megmaradt érzést, a nyáriszünet adta végtelen szabadságot. Amikor eggyé válsz a természettel, megszűnik az idő, és csak játszol…

 

Nem kell elmenni a világ végére ahhoz, hogy élvezd a szabadságot, a nyugalmat, a játékot! Elég egy közeli hely, biztonság, és jó társaság, és minden megvan, amire szüksége van a gyermeki léleknek!

Mi most öt olyan gyermeket várunk terápiás hetünkre, akik számára állapotukból adódóan nem adatik meg olyan értelemszerűen ezeknek az örömöknek a megélése. Akik állandó felügyeletre, segítségre szorulnak. Akiknek mindig, minden rezdülését figyelni, óvni kell!

Négy napon át, szülők nélkül, szakemberek és önkéntesek óvó kezei között most olyan élményeket szerezhetnek, ami jó érzéseket ad nekik. Beépül a fejlesztés a mindennapokba (hiszen ez elengedhetetlen), csoportos és egyéni szinten is. A napi fejlesztések mellett állatokat simogathatnak, medencében pancsolhatnak, énekszó és kacagás veszi őket körbe.

Ennek azonban komoly anyagi vonzata van. Biztosítanunk kell a folyamatos, szakszerű felügyeletet, a fejlesztőket (konduktor, gyógypedagógus, gyógytornász), a szükséges eszközöket, az élelmet…Mivel a speciális igények miatt kevés gyermeket tudunk fogadni, mégis sok szakember szükséges a megvalósításhoz, ezért a tábor költségei magasra rúgnak. Ez a szülők önerejéből megfizethetetlen lenne. Olyan sokszor segítettetek már! Ezért arra kérünk titeket, most is segítsetek, hogy öt gyermek számára biztosíthassunk néhány napot, ahol igazán szabad, boldog gyermekként érezhetik magukat!

Az Aranyhaj Világa Alapítvány már hatalmas segítséget nyújtott számunkra, de még mindig jól jön a támogatás annak érdekében, hogy minél színvonalasabb, változatosabb élményekkel tudjunk szolgálni a gyerekeknek!

Amire szükségünk volna az anyagi támogatás mellett ahhoz, hogy egy igazán élménygazdag, tartalmas és intenzív hetet biztosítsunk a gyerekeknek:

– Egy minimum 3X4,5méteres rendezvénysátor kölcsönzése kedvezményes áron 5 napra a szabadtéri programokhoz, hogy azt sem az eső, sem a tűző nap ne befolyásolja

– Kölcsönbe nagyméretű szőnyegek (kb. összesen 15 nm2 felület, amin tudunk dolgozni, játszani a gyerekekkel)

– Babzsákfotelek, párnák, hogy a foglalkozásokon minél komfortosabban érezzük magunkat).

– Mivel önkéntesek is fognak nekünk segíteni, az ő élelmezésükhöz is örömmel fogadunk bármit (pékáru felajánlás, gyümölcsök, pizza, gyümölcslé, bármi…)

– Kreatív foglalkozásokhoz szükséges eszközök, pl nagyméretű papírok, festékek, textil festékek, gyermek méretű fehér pólók, vagy natúr vászontáskák, amire maradandót alkothatunk a gyerekekkel

 

A boldogság, a közös öröm, a játék MINDEN gyermeknek jár!

Támogatásotokat az Első Lépéseket Támogató Alapítvány számlaszámára várjuk:

Első Lépéseket Támogató Alapítvány

OTP Bank Nyrt 11740047-27096220

A közlemény rovatba mindenképp írjátok be: „Napsugárkák terápiás hét”

Nemzetközi utalás esetén szükséges adatok:

IBAN: HU06117400472709622000000000

Számlaszám: 11740047-27096220-00000000

SWIFT kód:OTPVHUHB

A közlemény rovatba mindenképp írjátok be: „Napsugárkák terápiás hét”

 

Tárgyi felajánlásokkal kapcsolatban a judit@elsolepesek.com email címre várjuk!

 

Köszönjük!!!

 

 

 

 

Back To Top