skip to Main Content
+36-20 429 9080 judit@elsolepesek.com 2800 Tatabánya, Aradi vértanúk tere 2. Fsz.

Kedves Szülők!

Üdvözöljük Önöket/Benneteket az Első Lépések Fejlesztő Központ oldalán! Csapatunkban konduktorok (tanítói és óvodapedagógusi szakiránnyal), gyógypedagógusok (logopédia, látás-hallásfejlesztés, pszichpedagógia), valamint egy gyógytornász (Dévényterápia) dolgozik együtt, annak érdekében, hogy minél sokrétűbb fejlesztést tudjunk biztosítani a hozzánk érkező gyermekek számára. Már akár néhány hetes kortól  egészen felnőtt korig fordulhatnak hozzánk bizalommal. Komplex korai fejlesztéssel, valamint Dévény terápiával kezeljük a legkisebbeket, de logopédusaink is -megkésett beszédfejlődés esetén- már egészen kicsi kortól segítik a kicsiket. A konduktív fejlesztés sajátossága, hogy központi idegrendszeri sérülés esetén bármely életkorban be tud kapcsolódni a gyermek, vagy felnőtt ember fejlesztésébe.

Hosszú távú célunk, hogy az Első Lépések Fejlesztő Központ széles tárházát tudja nyújtani a különböző fejlesztő terápiáknak, módszereknek, és már az első lépésektől jelen legyen a családok életében – az első hónapoktól kísérje, segítse a gyermekek fejlődését.

Az első lépéseket a legnehezebb megtenni. Nemcsak fizikálisan, lélekben is. Felismerni, belátni, hogy valami más, valami nehezebben megy, nem úgy, mint a többi szülő gyerekének. De ha megtaláljuk a megfelelő utat, azon elindulva már könnyebben küzdhetjük le az akadályokat.

Várjuk gyermekével:

  • ha szülőként úgy érzi, valami eltérést lát gyermeke mozgásában, testtartásában, kézhasználatában, viselkedésében.
  • ha aggasztja valami gyermeke fejlődésével kapcsolatban
  • ha valamilyen tényező miatt (pl. koraszülés) veszélyeztetettnek számít a gyermek ( prevenciós jelleggel nyomon követjük, támogatjuk, segítjük a gyermek és családja „első lépéseit” az életben)
  • ha szeretné, hogy könnyebben menjen a beilleszkedés az óvodába, iskolába, elmaradások nélkül, magabiztosan, testileg-lelkileg kiegyensúlyozottan haladhasson együtt társaival.
  • ha szakember mozgásterápiát javasol

Az Első Lépések Fejlesztő Központ szakembereinek elérhetősége:

  • Andrási-Papp Hajnalka (konduktor-tanító) Telefon: +36 30 573 4693
  • Pék Viktória (konduktor-óvodapedagógus)  Telefon: +36 20 3961317
  • Hadnagy Inez (logopédus)                                Telefon: +36 20 320 6284
  • Mikla Bernadett (DSGM szakgyógytornász) Telefon: +36 303753210
Back To Top