skip to Main Content
+36-20 429 9080 judit@elsolepesek.com 2800 Tatabánya, Aradi vértanúk tere 2. Fsz.

Kedves Szülők!

Kerekesné Vincze Judit vagyok, végzettségem szerint konduktor-tanító, emellett folyton tanuló-ötletelő-gondolkodó-tervező-álmodó. És nem utolsó sorban négy kedves gyermek anyukája, és a férjem felesége. Hosszú évek óta hajt a legnagyobb álmom: egy hely a világban, ahol zavartalanul dolgozhatok, ahol mindent úgy alakíthatok, hogy a hozzám betérő gyerekek nemcsak a számukra megfelelő fejlesztésben részesülhessenek, hanem, hogy szüleikkel együtt egy olyan világba csöppenjenek, ahol biztonságban érzik magukat, ahol fontosak, és csak egymásra, magukra kell figyelniük. Szeretném, ha olyan környezetbe érkeznének, ami nem megriasztja, hanem inkább motiválja a gyerekeket saját korlátaik legyőzésére.

Hosszú távú célom, hogy az Első Lépések Fejlesztő Központ széles tárházát tudja nyújtani a különböző fejlesztő terápiáknak, módszereknek, és már az első lépésektől jelen legyen a családok életében – az első hónapoktól kísérje, segítse a gyermekek fejlődését.

Az első lépéseket a legnehezebb megtenni. Nemcsak fizikálisan, lélekben is. Felismerni, belátni, hogy valami más, valami nehezebben megy, nem úgy, mint a többi szülő gyerekének. De ha megtaláljuk a megfelelő utat, azon elindulva már könnyebben küzdhetjük le az akadályokat.

Várom gyermekével:

  • ha szülőként úgy érzi, valami eltérést lát a gyermeke mozgásában, testtartásában, kézhasználatában, viselkedésében.
  • ha aggasztja valami gyermeke fejlődésével kapcsolatban
  • ha valamilyen tényező miatt (pl. koraszülés) veszélyeztetettnek számít a gyermek ( prevenciós jelleggel nyomon követjük, támogatjuk, segítjük a gyermek és családja „első lépéseit” az életben)
  • ha szeretné, hogy könnyebben menjen a beilleszkedés az óvodába, iskolába, elmaradások nélkül, magabiztosan, testileg-lelkileg kiegyensúlyozottan haladhasson együtt társaival.
  • ha szakember mozgásterápiát javasol

Az Első Lépések Fejlesztő Központ jellemzői:

  • játékosság,
  • tudatosság,
  • komplexitás
Back To Top