skip to Main Content
+36-20 429 9080 judit@elsolepesek.com 2800 Tatabánya, Aradi vértanúk tere 2. Fsz.

2005-ben végeztem a Pető András Mozgássérültek Nevelőképző és Nevelőintézetében konduktor-tanító szakon. Főiskolai éveim alatt gyakorlatom nagy részét konduktív óvodai és iskolai csoportokban töltöttem.

Ezt követően Angliában éltem, ahol egy éven át segítettem egy 8 éves mozgássérült (athetotikus ) kislány integrációjának sikeres megvalósulását, Montessori iskola keretein belül.

2006 őszétől egy képességfejlesztő játszóházban, mint fejlesztőpedagógus foglalkoztam újszülött kortól 14 éves korú gyermekekkel egyénileg ill. kiscsoportban. Emellett egy másik játszóházban 2-3 éves korú gyermekeknek mozgásfejlesztő tornát tartottam heti rendszerességgel. Ezzel egyidőben különböző tanulási zavarokkal, beszédfejlődésben megkésett, figyelemzavaros, hiperaktív gyermekek  fejlesztésével is foglalkoztam.

2007-ben elvégeztem egy labdaterápiás képzést, mely során elmélyítettem tudásom a téri tájékozódás, az egyensúly és testséma összefüggéseivel kapcsolatban, s e tudást mai napig hatékonyan építem be munkámba.

2008 tavaszán kezdtem el dolgozni a Pető Intézet Nemzetközi iskolás csoportjában. 3 évet töltöttem itt. Ez idő alatt számos külföldi kiküldetésben vettem részt pl. Michigan (USA), Tromso (Norvégia), Cakovec, Zagrab ( Horvátország).

2011-ben Kuala Lumpurba (Malajzia) költöztem. Lelkesen és elszántan vágtam bele a helyi sérült gyermekek fejlesztésébe. Feladatomnak éreztem a konduktív pedagógia megismertetését, bemutatását, gyakorlását. Az egyéni fejlesztéseket hamarosan csoportos foglalkozások követték, majd 2012-ben hivatalosan is megalapítottuk a “Step and Smile “ központot, mely azóta is segíti és fejleszti az ide járógyermekeket.

2013-ban férjemmel végleg hazaköltöztünk. A következő évben magánbölcsődét vezettem 2-3 éves korosztályú gyermekeknek. Emellett egyéni foglalkozásokat is tartottam.

2015 januárjában született meg a kisfiunk, majd 2016 nyarán a kislányunk.

A jövőben itthon szeretném folytatni munkásságomat. Hiszem, hogy a legjobb eredményt a komplex fejlesztéssel lehet elérni, így az általam vezetett foglalkozások a nagymozgásos elemek mellett számtalan kognitív –beszéd- finommotorika- fejlesztést szolgáló játékot tartalmaz. Emellett nagy hangsúlyt fordítok a gyermekek érzelmi fejlődésére is. A foglalkozásokat sok ének, mondóka, játék, nevetés színesíti, így öröm és játék a tanulás.

2018-ban csatlakoztam az Első Lépések Fejlesztő Központhoz, itt várom szeretettel a hozzám érkezőket. Jelenleg vezetek babáknak, tipegő csemetéknek, CP-s (cerebral paresis) gyermekeknek egyéni, -ill. kiscsoportos foglalkozásokat, emellett vannak iskolaelőkészítős óráim, és fiatal felnőtt kliensem is.

Nagy öröm számomra egy olyan csapat tagjának lenni, ahol a középpontban a gyermekek és családjaik állnak. A különböző területeken jártas szakemberek a tudásukat összevetve, egy fedél alatt, közösen a gyermekért dolgoznak. A minőségi játék-eszköztár biztosítja a foglalkozások tárgyi feltételeit és színesíti a foglalkozásokat.

Elérhetőségeim:

Telefonon- +36305734693

E-mail- honi1982@gmail.com

Back To Top