skip to Main Content
+36-20 429 9080 judit@elsolepesek.com 2800 Tatabánya, Aradi vértanúk tere 2. Fsz.

Kedves Szülők és Gyermekek!

Kósik Noémi vagyok, a Pécsi Tudományegyetemen végeztem, gyógytornász szakon. Még az egyetemi éveim alatt, 2016 – ban Kineziotape tanfolyamot végeztem. Jelenleg a Tatai Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház Rehabilitációs Osztályán dolgozom gyógytornászként.

Az Első Lépések Fejlesztő Központ előtt Kaposváron dolgoztam rehabilitáció területén. Ezután a Bárczi EGYMI Iskolában, illetve Óvodában helyezkedtem el, és a Somogy Megyei Pedagógiai Szakszolgálat csapatához csatlakoztam korai fejlesztő gyógytornászként.

Munkám során lehetőségem nyílt a fejlesztésbe látás –és hallásfejlesztőt, konduktort, TSMT-s gyógypedagógust, logopédust és pszichológust bevonni. Munkájukat látva tapasztaltam, hogy mennyire fontos a csapatmunka, a szülővel való együttműködés, a testi, lelki, szociális állapot figyelembe vétele. Célom, hogy a tornák során ezt a holisztikus szemléletet figyelembe véve kíméletesen, játékosan fejlesszem a gyermeket.

Az Első Lépések Fejlesztő Központba főként, de nem kizárólag az oxigénhiány miatt károsodott csecsemőket, illetve gyermekeket várok, amennyiben mozgásban elmaradott, izomtónus zavarral – petyhüdt vagy feszes izomzattal, tartási rendellenességgelvagy ortopédiai deformitással küzd.

Segítek a gyógyulás felé vezető úton!

 

Back To Top