skip to Main Content
+36-20 429 9080 judit@elsolepesek.com 2800 Tatabánya, Aradi vértanúk tere 2. Fsz.

2005-ben szereztem meg konduktor-tanítói diplomámat a Pető András Főiskolán. Korábbi munkahelyeimen leginkább a korai fejlesztés, valamint az óvodás korú gyermekek mozgásfejlesztése felé irányult figyelmem.

Négy gyermek édesanyjaként az otthon töltött évek alatt szakmai tudásom bővítése érdekében számos képzést végeztem el. E képzéseknek köszönhetően a látóköröm egyre tágult, a munkám során alkalmazott módszerek egyre szélesebb skálán kezdtek mozogni.

A konduktor képzés egyik alap pillére egy sajátos szemlélet, melynek köszönhetően munkánkat nagyfokú komplexitás jellemzi. Célom a gyermekek fejlesztése során, hogy a foglalkozásaimon szerzett tapasztalatokat, impulzusokat, mintákat a hétköznapi életükbe integrálják be. Az átélt tudás, mozgásélmény, cselekvés összeálljon egy egésszé. Mint amikor például egy gyermek megteszi első lépéseit, s egyszerre lép, egyensúlyoz, tájékozódik, figyel másokra és saját magára.

A gyerekekkel való munkát rengeteg dallal, mondókával, játékkal fűszerezem, hiszen kellő motivációval tudjuk a legnagyobb aktivitást elérni.

Képzések, melyeken részt vettem:

  • Ringató Módszertani tanfolyam, 2006
    A kodályi elvekre épülő kisgyermekkori zenei nevelés elmélete és gyakorlata, felnőttek és kisgyerekek együttes zenei nevelése.
  • Mozgásterápia a tanulási nehézségek megelőzésére és oldására, 2013
    Az eltérő fejlődésű gyerekek segítése, integrálása. A mozgás felhasználása a tanulási képesség fejlesztésére.
  • Mozgásprogram eltérő fejlődésmenetű 3-8 éves korosztály számára, akkreditált pedagógus-továbbképzési program 2014
  • A szenzoros integrációs terápiák tanfolyam
  • Utazótanári program elmélete és gyakorlata gyógypedagógusok számára az eltérő fejlődésű gyerekek otthoni fejlesztéséhez a Portage-modell alapján, 2015
  • „Speciális tanulási nehézségekre irányuló komplex fejlesztő csomag Montessori-eszközök bevonásával” fejlesztő program 2015
Back To Top