skip to Main Content
+36-20 429 9080 judit@elsolepesek.com 2800 Tatabánya, Aradi vértanúk tere 2. Fsz.

Bartal Nóra gyógypedagógus vagyok, az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógia karán végeztem tanulásban akadályozottak és pszichopedagógia szakon. Tanár és terapeuta végzettséggel rendelkezem, valamint autizmus specifikus szakember vagyok.

Az Első Lépések Fejlesztő Központban főként autizmus specifikus fejlesztéssel foglalkozom, de szociális készségfejlesztéssel, iskolai előkészítéssel és részképesség fejlesztéssel kapcsolatban is fordulhatnak hozzám a szülők. Foglalkozásaimon a gyermek szociális-kommunikációjának, rugalmas viselkedésének fejlesztése történik.

Legfőbb célom a gyermek, a család és a gyermek közösségének segítése, figyelembe véve az autizmus spektrum zavarra jellemző tüneteket. Viselkedésproblémák kezelésére kognitív viselkedésterápiát alkalmazok, megfelelő motivációs rendszer kiépítésével. Segítséget nyújtok az önellátási tevékenységek kialakításában (étkezés, tisztálkodás, öltözködés). A gyermekek az aktuális fejlettségi szintjüknek megfelelő kognitív fejlesztésben részesülnek.

Fontos számomra a szülőkkel való együttműködés, a fejlesztésén kívüli segítségnyújtás. Az Első Lépések Fejlesztő Központ mellett a Kék Nefelejcs Egyesület szakmai vezetője vagyok, autista gyerekek fejlesztésével, tanulócsoportban történő oktatásával foglalkozom. Lassan egy éve pedig 24 órában anya szolgálatot is teljesítek.

Amennyiben úgy érzed, a segítségedre lehetek, keress bizalommal az Első Lépések Fejlesztő Központ elérhetőségein.

Telefon: +36 20 429 9080
E-mail: judit@elsolepesek.com

Back To Top