skip to Main Content
+36-20 429 9080 judit@elsolepesek.com 2800 Tatabánya, Aradi vértanúk tere 2. Fsz.
Kerekesné Vincze Judit Konduktor-tanító

Kerekesné Vincze Judit konduktor-tanító

A gyerekekkel való munkát rengeteg dallal, mondókával, játékkal fűszerezem, hiszen kellő motivációval tudjuk a legnagyobb aktivitást elérni.

Kósik Noémi - Gyógytornász

Kósik Noémi - Gyógytornász

Az Első Lépések Fejlesztő Központba főként, de nem kizárólag az oxigénhiány miatt károsodott csecsemőket, illetve gyermekeket várok, amennyiben mozgásban elmaradott, izomtónus zavarral – petyhüdt vagy feszes izomzattal, tartási rendellenességgel vagy ortopédiai deformitással küzd.

Mikla Bernadett - Dévény-módszer

Mikla Bernadett - Dévény-módszer

A kezelés univerzális hatása miatt legtöbb mozgásszervet érintő kórképnél hatékonyan alkalmazható. A kezelés általában 50-60 perc és mindig szülő jelenlétében történik.

Andrási-Papp Hajnalka Konduktor-tanító

Andrási-Papp Hajnalka konduktor-tanító

A legjobb eredményt a komplex fejlesztéssel lehet elérni, így az általam vezetett foglalkozások a nagymozgásos elemek mellett számtalan kognitív –beszéd- finommotorika- fejlesztést szolgáló játékot tartalmaz.

Hadnagy Inez Logopédus

Hadnagy Inez logopédus

Az Első Lépések Fejlesztő Központban főként beszéd – és nyelvfejlesztéssel foglalkozom.

Bartal Nóra Gyógypedagógus

Bartal Nóra gyógypedagógus

Bartal Nóra gyógypedagógus vagyok, az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógia karán végeztem tanulásban akadályozottak és pszichopedagógia szakon.

Pék Viktória Konduktor-óvodapedagógus

Pék Viktória konduktor-óvodapedagógus

Komplex foglalkozásaim a konduktív pedagógia szellemében tartom, a gyermekek egyéni fejlettségéhez, képességeihez és igényeihez igazítom.

Back To Top