skip to Main Content
+36-20 429 9080 judit@elsolepesek.com 2800 Tatabánya, Aradi vértanúk tere 2. Fsz.

Segíts, hogy segíthessünk!

Kedves Emberek!

2017 óta dolgozunk azon, hogy a hozzánk érkező gyerekek számára a legmegfelelőbb ellátást biztosítsuk. Büszkén állíthatjuk, hogy az Első Lépések Fejlesztő Központ fedele alatt dolgozó szakemberek nemcsak szakmailag, hanem emberileg is remek csapatot alkotnak! A közös kávézások, sütizések, órák között elcsípett rövid beszélgetések segítenek minket abban, hogy naprakészen tudjunk egymás munkájáról, sikereiről, nehézségeiről.

Ennek folyományaként létrejött az Első Lépéseket Támogató Alapítvány, melynek egyik fontos célja, hogy konduktorok, gyógytornászok, gyógypedagógusok együtt segítsük az arra szorulókat az „első lépések” megtételében.

Szerencsére, sokan vannak, akik csak átmeneti időszakot töltenek velünk, s aztán elengedhetjük a kezüket, hogy már egyedül folytassák tovább útjukat. Vannak azonban olyan „gyermekeink” is, akik hosszabb távú fejlesztésre szorulnak. Bizony, nagy elköteleződés ez a család részéről.

Épp ezért úgy döntöttünk, minden hónapban bemutatunk nektek egy hozzánk járó gyermeket.

Több okunk van rá, mind ugyanolyan fontos!

Az első ok, hogy történetükön keresztül betekintést nyerjetek a sérült gyerekeket nevelő családok életébe. Hogy lássátok, ezekben a családokban is pont ugyanolyan emberek élnek, mint ti! Anyukák, apukák, gyerekek, nagyszülők…És ők is ugyanúgy nevetnek, sétálnak, küzdenek, aggódnak, szeretnek, élnek, mint mindenki! Mégis minden más. A szervezés, a nyaralás, az iskola, az orvosok, kontrollok, koraszülött gondozás, utógondozás, szakértői vizsgálat, vélemények…és az aggódás, a féltés. Életük mindennapos része. Mert közben ők is játszanak, nyaralnak, viccelődnek, fodrászhoz mennek, továbbtanulnak… Álljatok meg kicsit, és gondoljatok rájuk szeretettel!

A másik, nagyon fontos ok, hogy a segítségeteket kérjük! Alapítványunk az Első Lépések Fejlesztő Központ munkáját segíti. Támogatásoddal lehetővé teszed, hogy hozzájárulj az itt zajló fejlesztéséhez, ezzel nagy segítséget nyújtva a családnak! Alapítványunk  számlaszáma:

Első Lépéseket Támogató Alapítvány

OTP Bank Nyrt 11740047-27096220

 

 

 

 

 

 

 

Back To Top