skip to Main Content
+36-20 429 9080 judit@elsolepesek.com 2800 Tatabánya, Aradi vértanúk tere 2. Fsz.

Babatorna

Aprócska torna

Erre a csoportos foglalkozásra a legkisebbeket várjuk, nyolc hetes kortól. Célja, hogy a baba-szülő közti kapcsolat elmélyülésében, az egymásra hangolódásban segítsen. Sok-sok énekkel, mondókával ismerkedünk, melyekhez mindig egy mozgássort kapcsolunk. aeközben megismerkedünk néhány masszázstechnikával, tapasztalatokat cserélünk, különböző mozgásfejlesztő eszközöket próbálunk ki (nagylabda, henger, gördülő deszka…) A torna prevenciós jellegű, hiszen segít az esetleges problémák korrekciójában, megelőzésében, aszimmetrikus tartások kezelésében, a normál fejlődésmenet megtartásában. A foglalkozások igazodnak a babák igényeihez, az ő tempójukhoz igazodva, laza, kötetlen tempóban haladunk.

Kúszó-mászó torna

Ide már a nagyobb mozgásteret igénylő, földön közlekedő babákat várom.  Még több eszközzel ismerkedhetnek meg a kicsik, de itt még mindig a kötetlen játék, mozgás dominál. Itt is elengedhetetlen az éneklés-mondókázás, a folyamatos ritmus, lüktetés adja a mozgások alapját.

 

Totyogó torna

Ha a gyermek már egy igazi örökmozgó, aki már mászás helyett inkább gyalogolva közlekedik, akkor itt a helye! Pörgés-forgás-futkosás-dalolás vár a nagyobb babákra, na és persze mamákra!

A foglalkozások időtartama 40 perc. A foglalkozást vezeti: Kerekesné Vincze Judit, konduktor

Ára: 1400 Ft/alkalom 4 alkalmas bérlettel, 1300Ft/óra 8 alkalmas bérlettel, bérlet nélkül 1500 Ft/óra
A 4 alkalmas bérlet 6 hétig, a 8 alkalmas bérlet 12 hétig járható le.

Előzetes bejelentkezés szükséges a 20/429-9080-as telefonszámon, vagy az elsolepesek@gmail.com e-mail címen.

 

 

Back To Top